Carrello  

Non ci sono prodotti

0,00 € Spedizione
0,00 € Totale

Carrello Cassa

Valuta: €

 

eum

edizioni università di macerata

sottoscrivi Newsletter

resep masakan >resep masakan Adi Sucipto News and Entertainment delicious recipe berita bola jual obral pojok game recept
Enometrica 2 2/2009 Mostra a grandezza intera

 
 

Informazioni

Enometrica 2 2/2009

vol. 2 n. 2 2009
Half-yearly journal

Ciaschini Maurizio (edited by), Rey Guido M., Barrère Christian, Pretaroli Rosita, Severini Francesca, Aubert Magali, Meuriot Véronique, Marangon Francesco, Troiano Stefania, Zaccomer Gian Pietro, Martins Paulo, Neves Pedro, Reis José Luís (texts by)

riviste

Disponibilità: disponibile

23,75 €

Prezzo ridotto!

-5%

25,00 €

Indice

5 Guido M. Rey, Editorial
9 Christian Barrère, Towards an economic analysis of taste: What philosophy of taste is teaching us
41 Rosita Pretaroli, Francesca Severini, Assessing the effects of a value added tax policy on the wine sectors
51 Magali Aubert, Véronique Meuriot, Choices of wine consumption: measure of interaction terms and attributes
61 Francesco Marangon, Stefania Troiano and Gian Pietro Zaccomer, Enterprises and markets of quality wines: an evaluation in Collio
79 Special section. Paulo Martins, Pedro Neves And José Luís Reis, How to produce Vinho Verde: A Multimedia Information System

  • Autore/i Maurizio Ciaschini (edited by), Guido M. Rey, Christian Barrère, Rosita Pretaroli, Francesca Severini, Magali Aubert, Véronique Meuriot, Francesco Marangon, Stefania Troiano, Gian Pietro Zaccomer, Paulo Martins, Pedro Neves, José Luís Reis (texts by)
  • Codice ISBN (print) 978-88-6056-223-4
  • Codice ISSN (print) 1974-4730
  • Numero pagine 88
  • Formato 17x24
  • Anno 2009
  • Editore © 2009 eum edizioni università di Macerata

Nessuna recensione per il momento.